Pages

Wednesday, October 3, 2012

Pon Boleh....

Hari nie..bila dah xdek keje...saje la selongkar blog2 and entry yg ade..tbe-tbe terpandang satu pos nie dari Tieqa Nasibah @ Cik Nas..about our password...ble bce post nie bru terpikir..
Ha'a la password ak nie...snag ke nak kene hack ngan org..
orang zaman skrang nie bukan kire..
hak org ke bukan ke...
So try la ape yg dah di prepared oleh Cik Nas kte tu..
Arrrgggggghhhhhh....my password is weak...
Yak3...
kene tuka pasword la macm nie..
hahahaha
Nak try ke tngok pasword korang pnye kekuatan or ketabahan?hahaha
meh tekan SINI..
nak bce post tu..
boleh ajek..click la SINI...
Mekasih sis sbab bg info. mcm nie...
sronok bce...
by the way..Tahniah Cik Nas sbb entry jdik plihan busuk.com..huhu


Bukan tu ajek..
ade lagi satu entry yang aku sangat-sangat suke nle ak bkak blog Fatin Liyana..
Post die kali nie pada ak sangat menarik..
sebab dia ceritakan tentang satu produk nie..
Hansagee Nature
Fatin mendatangkan keterujaan pada ak nak try produk nie..
tapi kene berpikir 2 3 kali jugak la..
bukan apa...kulit muke ak nie sensetif cket..
tkot gak nak pakai mcm2..
hehe..
ape pon thankz tu Fatin Liyana...
Nak bce? tekan SINI ek...



1 comment:

  1. ehh..terkejut pulak nmpak nama Nas :) Hee..tengkiu sis sbb tlg promote :D

    ReplyDelete